Solistas del Ballet de Cristina Hoyos: Lo Flamenco

Solistas del Ballet de Cristina Hoyos: Lo Flamenco

Lo flamenco és un muntatge protagonitzat per les més destacades figures solistes que han passat per les companyies de la gran Cristina Hoyos recuperen alguns dels poemes i balls que els han acompanyat els últims anys.

Havent passat gairebé dues dècades al costat de Cristina Hoyos i havent recorregut bona part del món amb Viaje al SurRomancero gitano i Poema del Cante Jondo en el Café de Chinitas, Solistas del Ballet Cristina Hoyos hem volgut recuperar algun dels poemes i balls que ens han acompanyat en aquests últims anys. Així sorgeix Lo Flamenco, un espectacle ple de l’essència d’Andalusia, de dansa i de música. El nostre ball és un ritme mut, és la música visible… i una necessitat per a nosaltres.

Solistas del Ballet Cristina Hoyos és una companyia a càrrec de la gran Cristina Hoyos, composta per les més destacades figures solistes que han passat per les seves companyies, en els últims espectacles dirigits per José Carlos Plaza. Aquest magnífic elenc forma part, de forma continuada, de les actuacions que desenvolupa el Museo del Baile Flamenco de Sevilla.

Durada:
Fotos i vídeos
Enllaç copiat!