Tot el que necessites per anar al teatre

Societat Alaka: Archipiélago#3

Societat Alaka: Archipiélago#3

Archipiélago és un divertit i arriscat espectacle de composició a temps real que integra moviment, paraula i imatge a través d’un joc de pautes marcades pel públic.

Sinopsi

Archipiélago pren el nom d’una formació geològica que es defineix per ser ‘un conjunt d’illes properes entre si amb un origen comú’. Utilitzant aquesta imatge l’espectacle proposa un joc on es creen quatre possibles paisatges derivats d’un mateix origen.

En Archipiélago el procés de creació s’inicia des del concepte de sostenir com a suport escènic. Donar suport a l’acció permet a cada illa ser partícip i estar inclosa en ella. Cada presentació d’Arxipèlag és diferent i única.

Per Archipiélago #3, Societat Alaka convidarà cada nit a diferents col·laboradors.

SOCIETAT ALAKA

Societat Alaka es forma per Maria Mora, Helena Pellisé, Melissa Scioscia i Majo Villafaina. Totes elles són creadores independents amb una trajectòria com a creadores i pedagogues. Comencen a treballar juntes el desembre 2016 compartint un mateix interès pel cos, el moviment i la composició instantània. La seva direcció és horitzontal i col·laborativa, on el vincle s’estableix des del sostenir, creant una unitat col·lectiva i desenvolupant així un vocabulari comú per a ser posat a escena. ‘Arxipèlag #3’ (2018) és el tercer projecte escènic de Societat Alaka, creat en residència a tragantDansa (Barcelona).

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració