Tot el que necessites per anar al teatre

Shen Yun Performing Arts

Shen Yun Performing Arts

Shen Yun, les milenàries arts performàntiques xineses

Durant 5.000 anys la cultura divina va florir a la terra de Xina. Aquell tresor de la humanitat va estar a punt de perdre’s, però a través de la fantàstica música i dansa, Shen Yun porta de tornada aquesta gloriosa cultura.

Revisquent 5.000 anys de civilització
Mitjançant el llenguatge universal de la música i la dansa, Shen Yun teixeix un meravellós tapís de regnes celestials, antigues llegendes i històries modernes d’heroisme, portant-nos a un viatge pels 5.000 anys de cultura xinesa. Amb la increible bellesa i energia, inspira i eleva el públic.

Un espectacle de Shen Yun presenta els ballarins millor entrenats del món en dansa clàssica xinesa, una orquestra única que fusiona Orient i Occident, i espectaculars fons animats —un conjunt que crea un show espectacular.

Una forma d’art templada durant milers d’anys
La dansa xinesa és el cor de Shen Yun. Coneguda pels increibles salts i girs, a més de la suau elegància, és una de les formes d’art més rigurosa i expresiva del món..

La dansa clàssica xinesa ha col·laborat en la preservació dels 5.000 anys de cultura xinesa. Construïda sobre la base de l’estètica tradicional, es va transmetre entre el poble, a les corts imperials i en antigues obres escèniques. Durant milers d’anys es va anar refinant constantment, i finalmet es va convertir en la vasta i distintiva forma de dansa xinesa que coneixem en l’actualitat.

Un fenòmen mundial
Cada temporada les tres companyies surten de gira per tot el món, actuant en els millors teatres —Lincoln Center a Nova York, Kennedy Center a Washington, el Coliseum de Londres; les orquestres s’han presentat en el Carnegie Hall. El públic que omple els teatres inclou actors famosos, icones de la moda, funcionaris del gobern, membres de la realesa i celebritats internacionals.

Video

Valoració espectadors
  • Desde que descubrí Shen Yun, nunca me pierdo su espectáculo cuando vienen a Barcelona. Y es que nunca decepciona, es un viaje estético y emocional de pura belleza ademas de ser muy espiritual. Uno sale del show con el espíritu y el corazón lleno de positividad y esperanza. Además de ser muy educativo. Lo recomiendo a toda la familia.

    04/04/2017