Tot el que necessites per anar al teatre

Shangri-La

Shangri-La

Shangri-La és un nou espectacle original de Ballet nacional i modern. Explica la história de Shangri-La a través del ballet, una forma artística molt coneguda pels públics. Shangri-La combina els elements de dansa nacional i internacional, modern i clàssic. L’equip de producció mostra al públic un escenari fantàstic i misteriós a través del vestuari, la música, la il·luminació i la dansa.

La inspiració de la creació artística de Shangri-La prové de la novel·la anglesa Horitzons Perduts. Descriu una história que Donen Qing, un pintor jove, busca una terra que simbolitza la pau i la tranquil·litat, Shangri-La.

El motiu de la creació de Shangri-La és voler dir ¨Mai no diguis que ja has trobat la terra. Si ho és el paisatge que estàs mirant, pots trobar la seva meravella amb els teus ulls?¨

Intenta descriure una terra meravellosa, aquí hi ha la muntanya sagrada de neu, les goles profundes, les cascades i la gent entusiasta.Aquí és una terra tranquil·la i feliç, Shangri-La.

L’espectacle explica la história a través de dues linias de contrast. En un costat descriu una imatge de la vida de la ciutat moderna, i mentre, en un altre costat mostra la tranquil·litat de la terra meravellosa. Combina els elements orientals i occidentals. Amb el tema internacional Shangri-La, desperta la ressonància espiritual de les persones.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2017, descarrega’t la revista de TB

21 juny 2017

Ja hi tornem a ser… Publiquem la segona revista en paper de TeatreBarcelona! Enguany el Festival Grec es renova, començant per un relleu a la direcció. Francesc Casadesús pren les […]