Tot el que necessites per anar al teatre

Sessió 3.2: Dosis, All inclusive, Transoceánica, Ciclamen

Sessió 3.2: Dosis, All inclusive, Transoceánica, Ciclamen

Sessió 3.2 és una proposta formada per 4 peces de dansa a dúo de 4 companyies: Unaiuna, Dinamo i Yurdance. 

Sinopsi

Dosis. Cia UnaiUna

Premi Art Jove de Dansa Contemporània Balears i Premi SóloDos en Danza

Dues dones juguen amb els límits de l’enteniment. Aquell lloc en el qual pots inhibir-te dels pensaments aliens, d’allò que et rodeja o del que tu penses. Els seus cossos també juguen, a ser un de sol amb dos rols diferents, s’entrellacen i busquen punts d’inflexió comuns.

Coreografia i interpretació: Laura Lliteres i Marina Fullana / Assistent de coreografia: Raquel Klein /Il·luminació: Joan Coll / Música: Immigrason – Loca, Fritz Kreisler – Liebesleid.

All inclusive. Cia UnaiUna

All inclusive parla sobre el turista anomenat guiri, aquell que vesteix sandàlies amb mitjons i que llueix un to de pell vermellós; aquell que pots trobar menjant una paella i prenent una sangria a les sis de la tarda. Però…què passa quan nosaltres sortim fora? Ens convertim en guiris? Tenen els guiris un terme per referir-se a nosaltres?

 

Coreografia i interpretació: Laura Lliteras i Marina Fullana / Assistent de coreografia: Raquel Klein / Tècnic: Joan Coll / Música: Los Pekenikes

Transoceánica. Cia. Dinamo Danza

Transoceánica és fruit d’una investigació a través de la dansa, la fotografia i el so, per reflexionar amb la imatge i el cos, sobre com ens afecten els canvis que hem provocat en la naturalesa en els darrers temps. La naturalesa emergeix així com un mirall dels nostres estats emocionals.

Creació: Carmen Larraz i Uxue Montero / Coreografia i interpretació: Carmen Larraz / Fotografia i audiovisual:Uxue Montero / Interpretació musical: Hilario Rodeiro / Creació escènica i llums: David Bernués, Acrónica Producciones.

Ciclamen. Cia. Yurdance

Ciclamen és una flor d’hivern que, malgrat el fred, neix i sobresurt amb els seus bonics colors. Una metàfora que encaixa amb el treball de Rita Noutel i Míriam Aguilera, que qüestionen els límits del seu cos i ens mostren tota la bellesa de la dansa dins la diversitat funcional. El seu ball es fonamenta en l’experimentació de les dificultats, que les tradueixen en possibilitats de creació i expressió.

Coreografia i direcció: Yurdance / Interpretació: Rita Noutel i Míriam Aguilera / Text (en anglès): Rita Noutel / Disseny de so: Jordi Agut / Disseny de llums: Meritxell Pérez / Amb la col·laboració de La Caldera Centre de creació de dansa i arts escèniques, Centre Cívic Barceloneta i Xamfrà, Centre de música i escena del Raval.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració