Tot el que necessites per anar al teatre

SEQUENZA o la desestructuració d’una diva

SEQUENZA o la desestructuració d’una diva

SEQUENZA o la desestructuració d’una diva (Espectacle multilingüe no recomanat per a amants de la música clàssica intransigents)

Marta Fiol sempre ha apostat per interpretar repertoris poc coneguts, donant sovint una dimensió escènica als seus recitals, per a emfatitzar la connexió emocional amb l’oient–espectador. En aquesta ocasió , amb “Sequenza, o la desestructuració d’una diva”, assistim a una proposta de la mà del director català Joan Mª Segura.  Hem volgut” despullar la diva” . Hem volgut viatjar cap a la seva essència, en un trajecte a través de la seva desestructuració, per trobar-nos amb allò que rau al seu origen: l’emoció, el so, la veu, la música.

En una posta en escena molt divertida on la música acadèmica i el cabaret es donen la mà, i on la protagonista es qüestiona a sí mateixa i al seu cant, a partir d’un problema inesperat en l’actuació.

Malgrat sovint escoltem la música clàssica asseguts a una sala de concerts, seguint un programa musical que es va desenvolupant estrictament, alguns compositors al llarg de la història han apostat per formes menys convencionals per a compartir la seva música, deconstruïnt no només el llenguatge o al forma musical en sí mateixa, sino també la manera d’entendre-la en la seva execució i en la seva relació amb el públic. Sequenza vol reprendre aquestes propostes trencadores de músics com Britten, Berio, Schönberg o Satie i comunicar-nos la música en la seva teatralitat, en una proposta escènica creativa i una mica «gamberra», juntament amb la voluntat de transmetre l’essència d’allò musical, del so, de la veu, de l’emoció. Amb una diva que fins i tot “desestructurada”, conserva l’esperit de joc i la curiositat.

Sinopsi

Video

Valoració espectadors
 • Més opinions:
  http://blocdenkbrota.blogspot.com/2017/05/sequenza.html

  05/03/2019
 • https://www.nuvol.com/noticies/sequenza-o-el-triomf-de-marta-fiol/

  05/03/2019
 • Francesc Esteve i Tomàs

  Per motius tècnics no va ser possible veure aquest espectacle a l’Escola Eòlia. Aquest cop he anat al Teatre Romea a veure-ho i tot gràcies a la feina de la Fundació del Romea que ho ha fet possible.

  I per començar, abans de l’espectacle hem tingut la presentació de Carles Canut. Ja m’han dit que la seva presentació no és part de l’espectacle (la veritat, tal com he comentat personalment a la Marta, penseu seriament tenir una presentació tant rodona a l’espectacle)

  Actualment sense dates per anar a veure-ho, però no dubteu si teniu possibilitats.
  Podeu veure la meva opinió a…

  https://inquietudsculturals.wordpress.com/2017/05/12/sequenza-o-la-desestructuracio-duna-diva/

  12/05/2017