Sasha Waltz: In C

Sasha Waltz: In C

Sasha Waltz i els seus ballarins han desenvolupat un material coreogràfic que segueix una estructura variable i oberta, semblant a la composició In C de Terry Riley estrenada el 1964 i considerada la primera obra de música minimalista.

Sinopsi

El nou treball de Sasha Waltz obre una nova línia creativa de la companyia alemanya per produir espectacles tant en viu com en format digital. Es compon de cinquanta-tres fases musicals que es llegeixen com a pautes escèniques per als músics. «El resultat és un sistema experimental de cinquanta-tres frases de moviment per a una improvisació estructurada, amb normes i directrius ben clares. La llargada de la peça és sempre variable, com també ho és el nombre de músics i ballarins. In C és un sistema dinàmic i modular que en època de pandèmia continua essent adaptable.» Sasha Waltz

Sasha Waltz i Jochen Sandig van fundar la companyia Sasha Waltz & Guests a Berlín l’any 1993. A data d’avui, el nombre d’artistes i agrupacions que han col·laborat amb la companyia com a convidats («guests») ja depassen els 300. Procedents dels camps de l’arquitectura, les arts visuals, la coreografia, el cinema, el disseny, la literatura, la moda i la música, i originaris de 30 països diferents, han participat en més de 80 produccions, films i projectes «Dialoge».

Fotos i vídeos