Tot el que necessites per anar al teatre

Salva Soler: Directo!

Salva Soler: Directo!

La millor manera de maridar vins, poesia i ciutat! El poeta interdisciplinari Salva Soler, un dels més grans exponents de la poesia escènica i l’spoken word a nivell internacional (els reconeixements l’avalen: campió d’Espanya i medalla de bronze en la Copa del Món de Poetry Slam 2015), presenta un espectacle poètic/teatral sense etiquetes, on els poemes cobren vida i es transformen, d’una banda, en històries sensibles, carregades de sinceritat, energia i emoció, i de l’altra, en peces còmiques, jocs de paraules i fins i tot, peces d’improvisació amb el públic.

Acompanyat dalt del terrat per la pianista Andrea Porcar, es maridarà aquestes paraules amb una selecció vins de Denominació d’Origen Catalunya pensada per a l’ocasió, de la mà de l’enòloga Clara Dalmau. Anirem combinant vi i poesia combinant-se en un capvespre que, com poden donar fe els espectadors dels Terrats de Vi, serà inoblidable.

Salva Soler presenta el seu espectacle més personal, després de gairebé quinze anys de carrera artística, en els quals ha alternat el teatre, la música i la televisió fins a centrar-se gairebé exclusivament des de fa sis anys en la poesia oral. Ha actuat i realitzat tallers de poesia escènica en 12 països (Estats Units, Bèlgica, Mèxic, Anglaterra, Brasil, França, Itàlia, Canadà, Holanda, Estònia, República Txeca, Portugal i per tota Espanya) i en espais tan diversos com el Parlament Europeu de Brusel·les o el Festival FLUPP de Rio de Janeiro.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració