Tot el que necessites per anar al teatre

Roseland Musical: Pinocchio

Roseland Musical: Pinocchio

Un Pinocchio del S XXI de la mà de la prestigiosa companyia Roseland Musical. Inspirat en la novel·la escrita per Carlo Collodi fa gairebé 2 segles, uneix dansa, música i visuals d’última generació.

Sinopsi

L’obra explica la història de Pinocchio utilitzant els codis lingüístics d’aquests temps: les noves tecnologies, el sincretisme de les arts i les estètiques, la imatge per sobre de la paraula i la integració dels públics de totes les edats.
Durant una hora el mític personatge cobra vida gràcies a l’amor creatiu del seu pare, el cèlebre Gepeto, que en aquesta versió el construeix amb llaunes, diaris i altres materials reciclats. Enredat en les successives situacions renovades del conte clàssic, Pinocchio del segle XXI viatja a través d’una escenografia animada i mutant embolicant l’espectador en un món de fantasia ple de referències, sensacions i múltiples emocions.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El dream team del Cruïlla XXS: una festa de talent local

El dream team del Cruïlla XXS: una festa de talent local

26 juny 2020

T’expliquem qui és qui en l’extensa programació d’arts escèniques del festival d’estiu De zero a cent. El Festival Cruïlla prem l’accelerador per ajudar a reactivar el sector de les arts […]