Tot el que necessites per anar al teatre

Rojo estándar

Rojo estándar

La companyia andalusa LaNördica circo y danza presenta l’espectacle Rojo estándar.

Sinopsi

Dos éssers oposats es troben en un marc escènic en què els colors marquen el ritme i la peça clau és l’amor.

A través del moviment viatjarem per emocions, encontres i desencontres de l’amor en un espectacle ple de contorsionismes, color, música, ball, força, equilibri, tendresa i grans dosis d’humor.

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • susana navarro

  Un espectacle bonic, elegant, emotiu i divertit per a tots els publics basat en l´amor on es barrejen diferents estils de circ, humor, acrobàcia i equilibri i on cap destacar la bona feina i técnica dels seus dos protagonistes. Ens va encantar l´obra i vem sortir del teatre amb un somriure dolç. Molt recomanable!

  15/03/2019
 • Eulàlia Garcés Madrenas

  Un espectacle que sap connectar amb el públic, amb uns protagonistes carismàtics, ben compenetrats i capaços de crear diferents emocions tot movent-se elàsticament per un escenari circular vermell on hi passen moltes coses. Molt professionals i propers!

  09/03/2019
 • Carla Grima

  A simple vista un espectacle dirigit principalment per al públic infantil. Tot i així, la cia. LaNördika ens ha regalat una sèrie de moments on la bellesa dels moviments corporals n’és la protagonista. Així en un ambient aclimatat per una escenografia senzilla on la llum és un element importantíssim, l’expressió, les contorsions i figures gairebé imposibles fan d’aquest espectacle una bona estona per riure i alucinar!

  09/03/2019