Tot el que necessites per anar al teatre

Roger Bernat: La consagració de la primavera

Roger Bernat: La consagració de la primavera

Roger Bernat fa una versió lliure de la coreografia de Pina Bausch, La consagració de la primavera, d’Igor Stravinsky. En aquesta peça els protagonistes són els espectadors que, a partir del joc, creen una coreografia compartida, un experiment individual i alhora comunitari.

Roger Bernat crea dispositius en els quals el públic dona forma a l’obra. Els seus projectes s’han representat a més de 30 països i ha rebut nombrosos reconeixements, com el Premi Sebastià Gasch 2017. Bernat va ser fundador de la companyia General Elèctrica, (1998-2001), de l’Associació d’Artistes Escènics (2006-2008) i des de 2015 és patró del centre de producció i investigació en arts visuals Hangar. Els seus darrers espectacles han estat We need to talk (Temporada Alta, Girona, 2015), No se registran conversaciones de interès (MUCEM, Marsella, 2016-17) i The Place of the Thing (Documenta 14, Atenes-Kassel, 2017).

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Pau Rosell Simón

    Impresionante espectáculo lleno de humanidad, generosidad y vulnerabilidad. Es indescriptible, hay que vivirlo (¡y entregarse!) para sentirlo en primera persona. Momentos como estos me hacen seguir teniendo fe en la pureza que todos llevamos dentro. Nunca había salido del teatro tan purificado.
    Gracias, ha sido un regalo

    03/03/2020