Tot el que necessites per anar al teatre

Rhapsody in Lorca

Rhapsody in Lorca

Rhapsody in Lorca, és un espectacle poètic escènic musical on fem un recorregut sobretot per la poesia inèdita de joventut de Federico García Lorca, poemes de l’època surrealista sense deixar de banda els rics i originals temes dels seus primers llibres.

Joves actors donen vida als poemes de joventut, així com actors més avesats damunt l’escenari interpreten la seva ja mes madura i consolidada obra poètica, en un joc escènic compartit per aquests actors de diferents generacions.

Aquest joc escènic comporta no solament la interpretació dels poemes amb una ambientació sonora i musical, sinó que també inclou la projecció (16mm) d’algunes imatges de la mítica pel·lícula surrealista El perro andaluz de Luís Buñuel, així com partitures de la recerca que ell va fer de musica popular: El Café de las Chinitas i Los Cuatro Muleros.

Els poemes d’aquest espectacle els trobarem repartits entre els llibres: Poesia inèdita de juventud, Canciones, Cante Jondo, Poemas i El Poeta en Nueva York. Així dons, donem a conèixer una part de l’obra no tan coneguda com la poesia dedicada al tema dels gitanos; que com ell deia era només un tema.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració