Tot el que necessites per anar al teatre

Queen. El millor tribut

Queen. El millor tribut

El cantant MOMO protagonitza Queen. El millor tribut, un espectacle concert amb les millors cançons de la banda, en el 40º aniversari del seu primer àlbum.

Sinopsi

MOMO té una qualitat descarada, no coneix la por i canta com el diable. A Freddie li hagués encantat”. Així definia Brian May a MOMO el protagonista d’aquest concert que versiona les millors cançons de QUEEN. Un homenatge que neix des del cor d’aquest increïble artista a una de les bandes de rock més representatives del segle XX.
Aquest any, coincidint amb el 40º aniversari del seu àlbum “JAZZ” i el seu emblemàtic DONT STOP ME KNOW, MOMO i la seva banda executaran amb el mestratge de sempre, un repertori amb les cançons més conegudes de l’emblemàtica banda britànica, tenint una especial consideració amb els temes d’aquest mític LP.

El grup és l’única banda de parla hispana triada per tocar a la XXIV Convenció de Fans de Queen. La seva impressionant veu farà vibrar tots els assistents als seus concerts.

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Avui he anat al Teatre Condal- Onyric al concert tribut de Queen que lidera Momo Cortés i la seva banda de quatre músics (baix, guitarra, bateria i teclat) i dos cantants del cor però que també canten alguna peça en solitari. Anava amb cert recel perquè quan ets entusiasta d’un grup com és el meu cas, la teva mirada crítica s’aguditza i especialment dels grups que homenatgen els Beatles que en més d’una ocasió a meitat del concert he abandonat. Però avui us puc assegurar que no ha estat el cas, perquè el que avui he viscut i sentit no tinc paraules per expressar-ho. El concert ha començat amb cançons del seu àlbum Jazz editat l’any 1978, algunes d’elles poc escoltades i que inclouen el tema “Mustapha” fet de paraules inventades imitant la fonètica persa, a més del seu famós “Don’t Stop Me Now” per seguir amb tots els temes més escoltats i famosos de Queen. Després de veure el que he vist, no m’estranya que Brian May digués “Momo té una qualitat descarada, no coneix la por i canta com el diable. A Freddie li hagues encantat”, perquè així és. I el més destacable és que no imita, sinó que té el seu propi estil que com una cosa màgica et transporta a Freddie. He vibrat, m’he emocionat amb més d’una cançó, i he viscut la festa pràcticament de peu els 140 minuts que ha durat el concert. Momo a més ens guardava una sorpresa ja que la seva germana Eva María Cortes, que actualment està representant La Família Addams, ha pujat a l’escenari per cantar una cançó en solitari i una altra al seu costat i per cert el dia 11 fa un concert al Club Onyric . Si us agrada Queen avui dimarts 29 teniu la darrera oportunitat de gaudir d’aquest espectacle d’una qualitat immensa.

    29/01/2019