Tot el que necessites per anar al teatre

Pocoyó y sus amigos

Pocoyó y sus amigos

Pocoyó y sus amigos és un espectacle musical en viu que té com a protagonistes els personatges de la famosa sèrie televisiva que ha traspassat fronteres i que és coneguda i seguida per milers d’espectadors de primerenca edat a tot el món. Pocoyó y sus amigos inclou les cançons i aventures d’aquest grup de petits i entranyables amics. Junts viatjaran a veure les estrelles i el mar i ballaran al so dels millors temes musicals de la sèrie. Una estona de diversió i entreteniment amb un toc educatiu que farà les delícies de nois i grans.

Recomanat per a nens i nenes entre 1 i 5 anys.

SINOPSI

Avui és un gran dia en el Món del Pocoyó. Tot està molt tranquil, el sol brilla, les flors resplendeixen, els ocells dormen. Com sempre, el Pocoyó i els seus amics, l’Ànec, l’Elly, la Lula, el Pajaroto i el Pop volen jugar i divertir-se però, podran posar-se d’acord? Cadascun vol jugar a una cosa. A les nines, als monstres, als superherois… Seran capaços de jugar tots junts com amics?

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració