Tot el que necessites per anar al teatre

La directora Magda Puig ens proposa a Plácido Mo fer un recorregut per la ciutat guiats per la veu d’algú que ha viscut al carrer. Farem aturades en llocs invisibles, sense Història, però plens d’una vida que no s’ha relatat. Es tracta de re-visitar, re-mirar, re-enfocar i re-construir-la. I entre parada i parada, petites intervencions artístiques ens parlaran d’aquestes històries invisibles.

Sinopsi

Estrenat al festival TNT 2016 de Terrassa, Plácido Mo és un dispositiu artístic urbà documental, un artefacte escènic que intervé l’espai públic, nascut a partir de l’existència del compte de twitter @Placido_Mo, d’Arrels Fundació, en el projecte ‘Tots ens  mereixem una oportunitat’. Tot i ser un pseudònim, el veritable Plácido Morales va existir. Va morir el 10 d’octubre de 2010 als 52 anys. N’havia passat 10 al carrer. Encara ara, cada dilluns al migdia, els seus companys Plácidos (com s’autoanomenen) es  troben i decideixen quin missatge volen fer visible per les xarxes. Aquest projecte subratlla el vessant social del programa artístic del Teatre Lliure, ja apuntat en propostes anteriors, com Sis personatges. Homenatge a Tomás Giner, en establir vincles amb  institucions com Arrels Fundació.

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

16 setembre 2020

El Teatre Lliure ha presentat la programació de tardor de la Temporada 20-21. El director del teatre, Juan Carlos Martel Bayod, ha explicat que la seva aposta és “valenta i […]