Tot el que necessites per anar al teatre

Pla-dur

Pla-dur és un espectacle de cinema en directe i arts escèniques de la companyia Atzur que tracta sobre la precarietat del treball de les dones en el sector turístic.

Sinopsi

L’Aurora treballa netejant pisos turístics. Li agrada fer bé la seva feina, fer net a fons. Però el contrarellotge de l’empresa pressiona, i les cervicals, i el salari mínim i la invisibilitat i la càrrega de les tasques que li queden per fer quan torni a casa i… comença a sentir un impuls irrefrenable que la duu a fer una petita acció que tindrà conseqüències d’una dimensió surrealista. Precarietat laboral al sector turístic, les ciutats mediterrànies de l’especulació immobiliària, coreografies de visuals sinestèsics, miniatures i performers, són els elements que es posen en joc a escena, que vertebren el guió d’una narració feminista construïda en directe a través d’una pantalla de tul que visibilitza, amaga i aglutina.

LA COMPANYIA

ATZUR utilitzen diverses tècniques de producció i manipulació d’imatges en directe per a crear ambients i narratives que dialoguen (i també xoquen, qüestionen, s’alien) amb la música, la dansa o el que succeeixi a escena. Actualment estan treballant en el seu nou espectacle de cinema en directe PLA-DUR, acompanyades d’un equip de dones escriptores, tècniques, sonidistes i escenògrafes. Des de 2013 han actuat en escenaris com la Sala Hiroshima (Barcelona), Cicle ArtLab de la Pedrera (Barcelona), Festival Vallsonora (Àger, Lleida), Mostra sonora i visual del Convent de Sant Agustí, Festival Simbiòtic a la Sala Becket entre altres.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració