Patim Patam Patum, el musical d'en Patufet

Patim Patam Patum, el musical d'en Patufet

Patim, patam, patum! Veniu a conèixer l’infant més remenut i cantaire del món, en Patufet, i ajudeu-lo a cantar perquè no el trepitgin els “homes i dones del cap dret”!

El vell i despistat Josepet es disposa a obrir la seva botiga de queviures i descobreix que una colla de nens l’esperen. Sabeu qui són? Vosaltres! Esteu de sort perquè sou al poble d’en Patufet i aviat el coneixereu, a ell i a la seva mare, la divertida i un xic esbojarrada Montse. Prepareu-vos, doncs, per endinsar-vos dins del món d’en Patufet, un món on una moneda és tan grossa com un rosetó i on es pot anar a parar “a la panxa del bou, que no hi neva ni plou”.

Teatre, música i titelles es barregen en un espectacle ple d’imaginació, molt proper, divertit i educatiu, que rememora i renova un dels contes més populars de la tradició oral catalana que segueix fent créixer els més menuts de generació a generació.

La nostra versió d’en Patufet aposta pel caràcter optimista i vital d’aquest conte, on ser petit o gran no importa, perquè tot depèn de l’actitud amb què afrontem els nostres reptes, ja sigui anar a comprar safrà o sortir de la panxa del bou.

Durada:
Idioma:
Català

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos
Enllaç copiat!