Tot el que necessites per anar al teatre

Palabra de negra

Palabra de negra

Què tenen en comú una cançó surinamesa, música Bollywood, formatge Holandès, suecs, música sega i dansa contemporània? Tots són elements teatrals de l’obra Palabra de negra – el monòleg.

Sinopsi

Maisa és afro-holandesa i a través d’un ventall ple de matisos, comparteix les seves experiències personals de ser una dona afrodescendent, de la identitat de la autopercepció, de la autoacceptació, de la sexualitat, de la immigració i del racisme. Cada matís es converteix en un viatge, on l’espectador es capbussa en la mateixa experiència com si fos una càpsula de temps.

Viurem les experiències personals d’una dona afrodescendent, que alhora reflecteix les experiències de moltes afrodescendents. I per cert la qüestió de la identitat, és una qüestió a la qual moltes i molts es poden relacionar, ja que no es limita solament a la població de afrodescendent, atès que és una qüestió universal i intemporal.


Valoració espectadors
 • Me ha gustado mucho la obra, hasta que en algunos momentos se me puso la piel de gallina, por su diversad, por ser interactivo y por las reflexiones profundas con como punta de partida ejemplos cotidianos.
  El momento de “piel” y la “nacionalidad.” y la reflexión sobre que pesa más me pareció muy interesante.
  Y e momento Vuélvete a tú país … duro, pero brutal
  La música y las imágenes añaden mucho al total.

  Recomendaría la obra a todos y todas

  26/10/2019