Tot el que necessites per anar al teatre

Páginas arrancadas del diario de P

Existeix la realitat? No serà més aviat que cadascú construeix la seva pròpia realitat a partir de les seves pròpies percepcions? Quina part de la realitat que un percep no és en veritat una projecció del que un pensa, sent, espera, desitja, enyora?

SINOPSI

Páginas arrancadas del diario de P recull un seguit de moments, reals o imaginaris, de la vida d’un Personatge que no distingeix molt bé entre el món exterior i l’interior. I potser tingui raó, potser no hi ha una manera real i efectiva de distingir dos mons. P veu i imagina a parts iguals. Somnia i vigila, recorda i anticipa. P no sap si existeix o és producte de la seva pròpia imaginació. Potser un dia algú trobi les pàgines arrencades d’un quadern. Un quadern en el qual P apuntava potser els seus records, potser els seus somnis. És l’únic que queda d’ell. Perquè P va desaparèixer, o es va esvair, com s’esvaeixen els personatges que apareixen en els nostres somnis quan despertem.


Valoració espectadors
  • Doncs a nosaltres ens ha agradat. No sabíem gaire que anàvem a veure i ens ha sorprès. Les actrius fan un paper d’interpretació molt bo. També és la nostra estrena al Versus Teatre i repetirem.

    21/06/2015
  • Hebert Parodi

    Propuesta fallida sobre la frontera o más bien línea difusa que separa a realidad de lo que creemos que es la realidad. Si creemos algo, lo sentimos, lo pensanos, ¿no es entonces real o al menos parte de nuestra realidad? Se pretende desarrollar lo anterior y la soledad y sus consecuencias, a partir de diversas situaciones, demasiado alargadas y pretendidamente humorísticas´.

    21/06/2015