Tot el que necessites per anar al teatre

P de carn

p de carn és una performance a partir d’un material concret, poesia contemporània catalana. Un espectacle transdisciplinar fruit de l’experimentació escènica. Prosa poètica i poesia que hem seleccionat de diverses autores i autors joves i que il·lustren un mapa, una geografia, del que són els grans buits, les lluites i les pors de la nostra contemporaneïtat.

Sinopsi

Escenificació de poesia actual, investigant amb nous llenguatges teatrals i sonors per veure com podem compartir poesia en viu més enllà dels habituals recitals poètics.

Creació en escena sense pretensions per parlar d’un no-temps i d’un no-lloc. Transitem a través de la contundència, de la bellesa i de les fenodescripcions d’un material poètic que ens possibilita, a la fi, entrar-hi per descobrir-ne l’essència, oferint-ne la nostra perspectiva. Textos que parlen d’hostilitat i de por però on també hi trobem la llum i l’esperança.

Selecció de poetes/autors

Maria Cabrera / Guillem Gavaldà / Maria Sevilla / Martí Sancliment / Sara Bailac / Guim Valls / Oriol Salueda / Mireia Calafell / Bru Ferri / Gabriel Ventura / Princesa Inca / Pablo Macho


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració