Tot el que necessites per anar al teatre

Oscyl Variation

Oscyl Variation

Titelles autònoms que donaran la rèplica als humans: aquesta combinació de dansa contemporània i arts plàstiques configura la peça Oscyl, creada el 2017 per Héla Fattoumi, Éric Lamoureux amb l’objectiu d’explorar la relació amb l’altre, amb l’alteritat. Les escultures són de mida humana i s’anomenen oscils per la seva capacitat d’oscil·lar amb els ballarins.
Amb aquesta versió, Oscyl Variation, aquesta escultura també es podrà veure en un espai públic perquè tothom les pugui descobrir. Tindrà lloc en un indret obert; aquesta varietat de la peça permet la seva integració amb els elements i la idiosincràsia dels llocs on es proposa, aconseguint més proximitat amb el públic.

A partir de 1990, les creacions dels coreògrafs Héla Fattoumi i Éric Lamoureux han rebut reconeixement internacional. Des de març de 2015, ambdós dirigeixen el Centre chorégraphique de Franche-Comté a Belfort, on van crear el projecte VIADANSE, que té com a objectiu la circulació de projectes i la construcció de xarxes, a més d’estudiar fórmules de reinventar la relació amb el públic.

Recomanat a partir de 5 anys. 

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració