Nyam, nyam

Nyam, nyam

Dos cuiners, una olla i moltes cançons t’esperen amb la Companñía Daquidallà. Mentre barregen ingredients inusuals, aquests músics de la cuina ens tocaran melodies i ritmes de tot el món.
Nyam, Nyam! (Ñam, Ñam) es dirigeix als més petits i petites de la casa, amb cançons dolces i senzilles que proposen sempre un joc entre nen i adult, que li acompanyarà en els seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu. L’escenografia s’articula a partir d’un espai casolà i proper al nen, el de la cuina, amb tocs visuals i atractius.
Nyam, Nyam! es desenvolupa com un concert teatralizado, en el qual els dos cuiners que apareixen van barrejant colors diferents en una olla màgica d’on surten cançons.
L’espectacle està especialment pensat per a bebès. Les peces musicals s’adeqüen a aquesta primerenca edat: músiques populars, properes, jocs de faldilla… però també arreglades amb particularitats que els faran ampliar els seus horitzons sonors.
Durant el concert, les famílies poden interactuar amb els seus fills a partir d’elements que són lliurats pels músics: marionetes de mà, teles, bombolles… una infinitat de possibilitats perquè la teva filla o fill comenci a descobrir el món que li envolta.

Durada:
Idioma:
Català

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

"*" indicates required fields

Privacidad*
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Fotos i vídeos