Tot el que necessites per anar al teatre

Moscow State Ballet: El Cascanueces

Moscow State Ballet: El Cascanueces

La vistositat de la seva escenografia i vestuari, la màgia de la seva història, els seus imaginatius personatges i la música universal de Txaikovski han convertit El Cascanueces en un clàssic de Nadal, ideal tant per als més petits com per als adults.

Sota la forma de conte infantil -els ninots que cobren vida la nit de Nadal, i que arrosseguen a la nena protagonista a viure màgiques aventures-, el ballet és una faula d’esperit nadalenc que parla de l’enyorança per la infància perduda i el xoc entre la realitat dels adults i el món dels somnis dels nens.

El ballet, un dels més coneguts de Txaikovski, amb coreografia original de Lev Ivanov i llibret de Marius Petipa, deriva d’un text d’Alexandre Dumas pare que es va inspirar al seu torn en el cèlebre conte de E.T.A. Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.

Amb més de 30 ballarins en escena, aquesta sumptuosa producció del Moscow State Ballet captura tota la bellesa i el drama de l’autèntic ballet romàntic, un clàssic atemporal que apel·la a qualsevol generació.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració