Tot el que necessites per anar al teatre

#MondayMonday: Arnau Tordera

#MondayMonday: Arnau Tordera

El Cicle #MondayMonday va començar la temporada passada com una sèrie de concerts de petit format inspirada en el món dels musicals. Una manera diferent d’apropar-se a les peces més conegudes del gènere, aquelles que normalment escoltem als grans escenaris.

“Monday Monday” està pensat per a tot tipus de públic:  tant per als amants del musical, que podran viure’l d’una manera més propera i intensa, com per aquells espectadors i espectadores que es vulguin iniciar en aquest gènere tan popular des de la distància curta.

Arnau Tordera dóna la mà als millors compositors de totes les èpoques del teatre cantat per parlar de les dones. L’homenatge, l’amor, la passió, l’admiració, el desamor, la diversió, la negació, la fascinació, el plaer, l’agonia i la dolçor de totes elles, s’uneixen en la veu d’aquest artista, un home, contra els cants de les sirenes. Si agafem com a vàlid allò de “darrere d’un gran home sempre hi ha una gran dona”, en aquest cas n’hi trobarem un estol.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

Jo és que no sóc gaire de musicals, però…

2 febrer 2019

Per Christian Machío / @ChristianMachio Ja molt abans del concepte “emprenedoria” sempre sentia a dir que, en aquell carrer on vegis un parell de sabateries, el millor negoci és obrir-ne una […]