Tot el que necessites per anar al teatre

Micròmetre. Festival de Microteatre

Micròmetre. Festival de Microteatre

FESTIVAL MICRÒMETRE neix amb la voluntat de convertir-se en un festival de microteatre i microespectacles de referència al Maresme. És un festival sense una periodicitat concreta i sense una ubicació fixa, que pot variar segons cada edició concreta. La temàtica de cada edició pot ser lliure o a l’entorn d’un tema concret. FESTIVAL MICRÒMETRE també té la voluntat de fer visibles microespectacles de qualitat de tot tipus fora de l’àmbit de Barcelona.

Gràcies a la col·laboració del Versus Teatre i del Teatre Gaudí, aquest Festival també es podrà veure a la ciutat de Barcelona a les seves sales.

FESTIVAL MICRÒMETRE segueix la fórmula d’oferir microespectacles d’entre 15 i 30 minuts aproximadament, en espais petits i no convencionals. L’aforament per a cada espectacle és aproximadament de 15-20 persones. Està obert a qualsevol disciplina artística (teatre, circ, dansa, màgia, música, espectacles infantils, monòlegs…) en català, castellà o anglès.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  En general, les meves nombroses experiències amb microteatre, tret d’excepcions, no m’han acabat d’entusiasmar. Aquí ha estat ben al contrari. Molt, molt bones interpretacions, històries no supericials, bona dramatúrgia i direccions… Si la segona part de la proposta no hagués requerit certa participació del públic (quina mania) per aconseguir algun riure, doncs hauria sortit encara més satisfet.
  • EL PAQUET ZAROFF: distòpia no tan llunyana. Com sempre, els governants creuen que és millor per tothom si “ells” pensen per nosaltres. Aquí ens treuen la llibertat relativa a com fer turisme.
  • PRONTO LLEGARÁ. Musical de los de repetir. De verdad, tierno, dramático, flashbacks.. Emocionante, como ha de ser.
  • EL NÚMERO: ¿Lo que pone tu papel, es un 6 o un 9? Una conversación que es un duelo.
  • EL MALL: una escola de seducció hilarant.

  05/11/2017