Tot el que necessites per anar al teatre

Masterclass María Callas

Masterclass María Callas

Masterclass mostra a una Maria Callas pràcticament retirada del cant, en una de les classes magistrals per a les que va ser contractada per la Julliard School de Nova York, i en què a través de les seves pròpies experiències i fent gala d’un humor càustic i a vegades ofensiu, tracta d’inculcar a tres alumnes molt diferents entre si, la passió i disciplina que són necessàries per triomfar com a artistes. La mateixa acció l’empeny en dos moments crucials d’aquesta classe, a submergir-se en el seu món de records, on emergeixen a flor de pell els moments de glòria, d’alegria i de dolor que van signar tant la seva vida com la seva meteòrica carrera.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Brutal la interpretación que hace Norma Aleandro de Maria Callas. Ese glamour, ese humor ácido, ese tono estricto y de diva que hace pasar miedo y nervios a los pobres alumnos a los que les hace la Master Class!!
  La verdad es que la actriz argentina se ha ganado un trocito de mi corazón con esta interpretación. Muy bien!!
  Si he de poner el único pero son los momentos flasbacks donde se recrea en sus recuerdos y tiempos de gloria. Me parecieron algo largos y cansinos.

  P.D.: Un aplauso para el tenor (2º alumno). Menudo chorro de voz. Me dejó con los pelos de punta!!

  15/11/2013