Tot el que necessites per anar al teatre

MART(A) és la cinquena edició de Micro Arts Escèniques Terrassa, el projecte que impulsa els nous talents de la creació contemporània.
Enguany MART(A) presentarà exclusivament peces de creadores.

Una mostra de projectes sense etiquetes, inclassificables i en femení, així com l’espectacle Modou Modou de la Cia Estereo Rum’s i dirigida per la terrassenca d’origen mexicà Nadia Zuñiga.

El projecte MART s’ha consolidat i ja porta 5 edicions impulsant els nous talents de la creació contemporània i promovent la producció d’espectacles. Un any més, volem que el públic s’hi impliqui, s’ho passi bé i sigui partícip davant les tendències en arts escèniques del moment. MART(A) serà una festa de la nova creació contemporània per descobrir els nous talents emergents del país i la ciutat.
EN QUÈ CONSISTIRÀ?
Una marató d’arts escèniques atrevides, sense etiquetes, inclassificables i en femení. La particularitat d’enguany? Totes les peces les firmen dones i MART es converteix en MART(A)!
El públic assistent podrà veure un tast de peces de diverses creadores, d’entre les quals hi haurà alguna de les coproduccions de la pròxima edició del TNT. Tot seguit, es podrà veure l’espectacle
Modou Modou de la companyia Estereo Rum’s i dirigida per la terrassenca d’origen mexicà Nadia Zuñiga.

Sobre Modou Modou de Nadia Zuñiga

Modou Modou és una obra escrita i dirigida per Nadia Zuñiga (actriu migrant d’origen mexicà) i representada per la companyia Estereo Rum’s. Modou Modou és una paraula senegalesa que es refereix als immigrants subsaharians que viuen a Europa i que significa també “immigrant”, però que, alhora, fonèticament pot semblar que parli de la necessitat de “mudar, mudar”, de deixar la seva terra en busca d’una vida millor. L’obra explica la història de Moussa, un noi senegalès que com
milers de joves africans, ha d’emigrar en busca de noves oportunitats.
La posada en escena està representada per persones immigrades a Catalunya que, amb l’objectiu d’integrar-se a la seva nova terra d’acollida decideixen crear el projecte intercultural Estereo Rum’s i posar en escena les vivències, conflictes, dificultats i èxits de la seva pròpia migració.

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració