Maria Rovira: Odissea
A partir de 22,00€
Comprar Entrades
Des de: 6 d'octubre de 2022
Fins: 9 d'octubre de 2022

Maria Rovira: Odissea

Odissea, el nou treball de Maria Rovira per a 8 ballarins, és un viatge que reflexiona sobre la nostra societat i els seus esdeveniments recents, sobre les guerres “modernes” i les seves conseqüències migratòries

Sinopsi

Inspirada en els relats d’Homer, la peça no defuig el dolor i la tragèdia, tot i ressaltant imatges poètiques i belles en una escenografia virtual plena de ritme. Odissea parla de sentiments com ara l’absència i la supervivència.

La coreògrafa Maria Rovira va fundar Trànsit Dansa, companyia amb més de 20 creacions, l’any 1985. Ha coreografiat també per a nombroses companyies internacionals, com el Ballet Hispánico de Nueva York, el Ballet Nacional de Cuba, el Ballet Nacional de l’Uruguai, el Ballet de l’Òpera de Dessau o l’American Danse Festival, entre molts d’altres. El 2017 va posar en marxa la Crea Dance Company amb l’estrena d’Els Ballets de Maria Rovira a Cuba pel Festival Grec de Barcelona. Després ha presentat Carmina Burana, en col·laboració amb l’Orquestra Simfònica del Vallés i coproduït per La Factoria Cultural de  Terrassa, i el Rèquiem de Mozart, que rep el Premi Butaca com a millor espectacle de dansa, entre d’altres. És Premi Nacional de Dansa 1998.

Fotos i vídeos
Informació pràctica
Mercat de les Flors, Barcelona
Carrer Lleida, 59, 8004, Sants-Montjuïc, Barcelona

Sales:
Sala Maria Aurelia Capmany: 436 persones
Sala Ovidi Montllor: 320 persones
Sala Pina Bausch: 100 persones
Sala Sebastià Gasch: 80 persones
El Graner
Altres espais

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit