Tot el que necessites per anar al teatre

Maldà enDansa 2019

Maldà enDansa 2019

El Maldà Endansa s’ha anat consolidant com a festival en un espai no convencional per a la dansa, en ple centre de Barcelona, en què es creuen estils de peces diferents (i per tant, sovint, ballarins de diferents estils i orígens), i per tant, en què també es creuen públic diferents: públic habituat a la dansa, públic habitual del nostre teatre… És una molt bona ocasió per “atrevir-se” a veure dansa, en un mateix vespre, l’espectador pot descobrir 3 propostes diferents, amb estils diversos: una de més abstracte, una de més propera al teatre, una de més pausada o una de més enèrgica.

Sinopsi

Cada edició del Maldà enDansa reflexiona sobre una temàtica que dóna un punt de connexió ens les diferents activitats paral·leles. Aquest any posem la mirada sobre la línia del temps, la línia que uneix passat, present i futur. Tota disciplina artística se’n preocupa, de recuperar els clàssics periòdicament, de renovar, d’innovar, de revisar, d’investigar, de proposar noves formes… Són maneres de viatjar en la línia del temps.

PROGRAMA

El festival Maldà enDansa ofereix 6 peces curtes, que conformen 2 programes diferents, i tot un seguit d’activitats paral·leles.

PROGRAMA 1. Dies: 31/05, 1 i 2/06

ONE TO ANOTHER · Cobosmika Company

EFECTO SIAM · Colectivo sin par

PLAYAZOOOH!!! · Helena Canas & Marc Lapuerta

Activitat postfunció de la mà d’Agost produccions amb Miquel Valls: 2 de juny a les 20.15h

PROGRAMA 2. Dies: 7,8 i 9/06

AMARO · Raquel Gualtero

ES UNO, DOS, UNO EN DOS…¿QUÉ ES? · Cía. Larama

AMUNINNI · ODM | ocram dance movement

Activitat postfunció de la mà d’Agost produccions. amb Oriol Puig Taulé: 9 de juny a les 20.15h


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Torna el festival Maldà enDansa en la seva 6a edició

Torna el festival Maldà enDansa en la seva 6a edició

7 maig 2019

Del 29 de maig al 9 de juny torna el cicle de peces curtes de dansa d’El Maldà: Maldà enDansa. El festival manté el seu format habitual de 6 peces curtes, que […]