Tot el que necessites per anar al teatre

Mal Pelo: Highlands

A partir de 8,00€
Comprar Entrades

Highlands és una producció de la Companyia Mal Pelo. Un espectacle que tanca el Bach Project, la última entrega de la tetralogía sobre la música de Bach.

En escena trobarem 15 intèrprets: vuit ballarins, un quartet de corda i un quartet de veus líriques, el mateix equip que va presentar Inventions al Festival Grec de Barcelona. Highlands segueix el camí de recerca que es va començar llavors, aprofundint en el llenguatge i oferint una proposta escènica.

CIA MAL PELO

Formada el 1989 per María Muñoz i Pep Ramis, la companyia Mal Pelo basa el seu treball en una recerca constant de llenguatges. Durant els seus primers anys, van fer nombroses gires (Europa, Estats Units, Orient Mitjà, Canadà i Amèrica del Sud). L’any 2001, Pep Ramis i María Muñoz van impulsar L’animal a l’esquena, un centre de creació i intercanvi multidisciplinari en una masia situada a Celrà (Girona).

Mal Pelo ha rebut, entre altres, el Premi Nacional de Dansa 2002, atorgat per la Generalitat de Catalunya, el Premi Nacional de Dansa 2009 – Creació atorgat pel Ministeri de Cultura, el Premi Ciutat de Barcelona 2017 de Dansa per la transmissió de la peça Bach i la interpretació de Federica Porello i el Premi de la Crítica 2018 per l’espectacle Bach i a la interpretació de Federica Porello.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració