Tot el que necessites per anar al teatre

Mag Fest: El Rubin + Xavier Tapias

Mag Fest: El Rubin + Xavier Tapias

SINOPSI

Mag Fest Barcelona reunirà per primera vegada en un mateix escenari els millors mags del món. Barcelona viurà el seu moment més màgic amb actuacions dels millors mags internacionals en diferents llocs de la ciutat, actuacions solidàries i la gala en el Teatre Victòria que sorprendrà al públic i consolidarà Barcelona com la capital del món de la Màgia. A la fi Barcelona serà la “Ciutat Màgica”.

CURRÍCULUMS EL RUBIN I XAVIER TAPIAS

EL RUBIN (NEW YORK, EUA)
El Rubin va aprendre castellà miran “Betty La Fea” a la seva ciutat natal, Nova York. Allà és un reconegut inventor de puzzles, rompeclosques i objectes impossibles. Alguns dels mags més populars d’EUA, i un d’Espanya, han presentat vàries de les seves creacions en televisió. La màgia de El Rubin és enginyosa, sorprenent e imprevisible, amb idees originals i allunyades dels estereotips del mag convencional. El seu espectacle “6 1/2 Magic Tricks in a Basement” ha estat representat durant dos anys en el teatre Annoyance de Nova York amb gran èxit. Aquesta és la primera vegada que El Rubin actuarà en l’Estat Espanyol i la primera vegada que ho farà en castellà. A més, el Rubin és un reconegut escriptor. Els seus llibres són New York Times best sellers i han venut 1 milió de còpies en tot el món.

XAVIER TAPIAS (BARCELONA)
És un mag inventor, realitza un dels actes més sorprenents dels darrers anys. Xavier Tapias aconsegueix crear amb ajuda de restres d’escombreries un robot, que inclús arriba a cobrar vida. És un dels mags més creatius del panorama internacional, i ho demostra en cadascuna de les seves actuacions. Màgia visual i tecnològica que deixarà bocabadats els espectadors.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració