Tot el que necessites per anar al teatre

Luis Pardo: Hypnoterror

En HypnoTerror, el mentalista Luis Pardo i la seva companya M. Minerva ens proposen una vetllada única on implantar diferents facetes terrorífiques en la ment d’alguns subjectes a qui els agraden les emocions fortes.

El terror és la màxima expressió de la por, quan alguna cosa ens espanta o sentim perill imminent la nostra ment es posa alerta creant una sensació de pànic i angoixa perquè abandonem aquesta situació. No obstant això la quantitat d’adrenalina que segreguem en sentir por ens enganxa a ell, per això ens agraden les pel·lícules de terror o les atraccions més extremes.

Què passaria si et veiessis envoltat/da de zombis? I si tu fossis el / la zombi?
Vols de veritat veure tots els esperits que ens envolten, o sentir-te posseït/da per algun d’ells?
Què passaria si et trobessis cara a cara amb un/a psicòpata amb un gran ganivet a la mà disposat/da a destripar-te?

Hi ha persones a les que els donen terror les nines de porcellana, a altres els insectes, a altres els llocs tancats, la foscor o fins i tot els propis éssers humans.

En HypnoTerror farem un repàs per les pors i temors de les persones del públic i t’oferim dues maneres de viure-les. Una en primera persona, si ets d’emocions fortes, simplement deixa’t portar i endinsa’t en els teus temors. L’altra manera és més sàdica, queda’t assegut/da en la teva butaca gaudint de com els altres passen la veritable por. Però si tries aquesta opció, recorda que sempre hi ha algú que també estarà disposat/da a riure … i qui riu últim, riu millor.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració