Tot el que necessites per anar al teatre

Loopoesía 2017: La risa extinta

Loopoesía 2017: La risa extinta

Des de l’any 2009 Loopoesía ha revolucionat el panorama poètic espanyol. Es tracta d’una proposta avantguardista, provocadora i transgressora de la mà de Jordi Corominas, que va decidir despullar la poesia de la seva solemnitat sense fer que perdés la seva capacitat d’impacte. No obstant això, tot el que comença s’acaba. I aquest 2017 serà l’últim any de Loopoesia. No et perdis la seva clausura!

Per a un tancament tan especial, Corominas presenta la seva obra més lliure, La risa extinta, amb versos que parlen del nostre temps i d’uns altres des del seu habitual sentit crític. Es tracta d’un text que et convida a circular per una Barcelona nocturna i per una Venècia tancada que simbolitzen la nostra societat estancada.

Aquest últim lliurament de Loopoesía condensa tota l’essència amb la qual s’ha presentat al públic en els últims anys. Una proposta que ha suposat un bufo d’aire fresc i una revisió de les fórmules i temàtiques clàssiques, combinant el recitat en directe amb projeccions audiovisuals i una posada en escena teatral. Ho trobarem a faltar!


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració