Tot el que necessites per anar al teatre

Les fades de Cottingley

A partir de 8,00€
Comprar Entrades
Les fades de Cottingley

Alicia Zamora i Pere Cabaret, Espai Teatre, una companyia que crea processos d’intervenció artística i social presenten Les fades de Cottingley, una peça teatral on el joc és constant per tal de despertar la curiositat dels petits espectadors i que puguin anar construint la historia a través de diferents estímuls sensorials.

Sinopsi

Fa més d’un segle, cap el 1917, en la petita localitat de Cottingley a Anglaterra, unes nenes de 16 i 10 anys van crear unes fotografies amb la misteriosa presència de fades del bosc.  Aquestes fotografies que les nenes, l’Elsie i la Frances, defensaven com a reals va despertar la curiositat i l’interès de molta gent. L’escriptor Arthur Conan Doyle, el creador de Sherlock Holmes, va quedar fascinat i va publicar un article a l’Strand Magazine que va titular “Hadas Fotografiadas: un suceso memorable”. La notícia i el relat sobre les fades va donar la volta al món i va mobilitzar centenars de visitants que volien viure en directe aquell estrany fenomen. El bosc de Cottingley, amb el seu rierol, va deixar de ser un lloc tranquil per convertir-se en un destí turístic molt desitjat.

La historia de la Frances i l’Elsie ha sigut el punt de partida perquè la senyoreta Clips i el seu caniche Cotten ens expliquin aquesta història fascinant a través d’ombres i de la màgica llum del retroprojector.

La senyoreta Clips es veu amb la dificultat que no sap prou anglès com per comunicar-se amb el seu caniche Cotten i necessita dels seu públic més expert en l’idioma per ajudar-la.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració