Tot el que necessites per anar al teatre

Les Chasseurs Cueilleurs: WeWood

Les Chasseurs Cueilleurs: WeWood

Federica Porello, premi Ciutat de Barcelona 2017 de dansa per la seva interpretació a Bach de la companyia Mal Pelo, és una de les ballarines més destacables de la ciutat per la seva tècnica i la seva capacitat interpretativa. En aquest nou treball aborda un llenguatge poc explorat: dansa i objectes. WeWood és un diàleg entre tres personatges que s’amaguen i es revelen a través de les seves relacions amb els objectes. Els tres cossos desenvolupen una polifonia de situacions surrealistes, paisatges cubistes i música visual. L’abstracció del gest obre tot un imaginari d’històries possibles. L’estrena de WeWood és el resultat de la voluntat de col·laboració entre Hiroshima i el Festival IF (Dramatúrgies de l’objecte), que va possibilitar l’any passat la presentació de Wreck de Pietro Marullo.

Federica Porello proposa un taller sobre dansa i objectes el 12 de novembre de 2018 de 10h a 14h. Per a més informació i inscripcions pots escriure a hola@hiroshima.cat.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El cos com a objecte escènic en la nova edició de l’IF Barcelona

El cos com a objecte escènic en la nova edició de l’IF Barcelona

9 novembre 2018

Del 9 al 24 de novembre es celebra la quarta edició de l’IF Barcelona, que té per objectiu posar el teatre visual, de figures i titelles en la centralitat cultural […]