Tot el que necessites per anar al teatre

La ronde de nuit

La companyia nascuda dels tallers que Ariane Mnouchkine ha fet a l’Afganistan des del 2005 parla de l’emigració en primera persona.

Un immigrant afganès fa de vigilant en un teatre. Una nit de molt de fred, una colla de companys seus, també immigrants, s’hi aixopluguen. Mentre dormen, els seus somnis revelaran anhels i pors.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Muntatge per recordar i demostrar una vegada mes la necesitat de donar entrada a les programacions a companyies com aquestes que amb una posada en escena espectacular al servei de un text actual i tremendament dur ho fan de una manera brillant combinant el sentit del humor i la tendresa amb un trasfons tragic i sense caure en cap moment amb un dramatisme efectiste i fora de lloc. Son 18 actors al servei de una historia que ens es molt propera, ben explicada i que fa que les quasi 2 hores de duraçio, et pasin sense adonarte, teatre de qualitat en tots els aspectes que justifican que companyies de altres paisós tinguin un lloc a les nostres cartelleres i aixó el Teatre Lliure,sembla tenir-ho en compte.

    22/06/2014