Tot el que necessites per anar al teatre

La porteña tango

La porteña tango

El popular grup argentí La Porteña Tango presenta amb aquest espectacle un repàs als grans moments de la seva trajectòria.

La Porteña Tango és un dels grups argentins de Tango de més èxit a l’Argentina i a Europa i un dels més populars i contundents de l’actualitat. Amb més de 120 concerts realitzats en poc més d’un any i mig a l’Argentina, Espanya, Portugal, Noruega, Rússia, Crimea i Equador, La Porteña Tango celebra el seu desè aniversari.

La companyia ens oferirà una renovada posada en escena de l’espectacle, escrit i dirigit pel productor artístic i guitarrista Alejandro Picciano per a la seva quarta gira per grans teatres i auditoris.

 

Sinopsi

Músics en viu, la gran cantant revelació Eugenia Giordano, i un cos de ball dirigit i coreografiat per dos dels ballarins més joves i multi-premiats del moment: Damián Roezgas i Amira Lluna, finalistes del Campionat Mundial de Tango 2015.

Una gran posada en escena i un grapat d’històries que ens conviden a conèixer en profunditat l’extensa història del gènere musical porteny per excel·lència, el Tango.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració