Tot el que necessites per anar al teatre

La niña no quiere

La niña no quiere

Marta Fiol presenta La niña no quiere, una peça teatral musical que neix amb la intenció de compartir amb el públic un viatge vital i introspectiu, inspirat en la performance i en el món de l’òpera.

A través del cant i del sentit de l’humor, permetent-se deconstruir algun lieder de Schubert, alguna ària de Händel o alguna que altra peça de música catalana o espanyola. En resum, un deliri musical que camina entre el clown, el teatre, la comèdia, l’autoficció, la salsa, el bolero…

Video
Fotos

Valoració espectadors
 • Francois Roudiere

  Very entertaining! Muy divertido y con sorpresas bonitas!

  29/05/2019
 • Cristina

  M’ha encantat! la Marta ens convida a conèixer el seu món des de nena i fins avui, una dona amb una vida plena de sorpreses i sentiments que acompanya meravellosament a través de cançons, on la seva expressivitat musical i escènica et manté atrapat fins al final com en un somni, on s’acaba compartint tant les seves vivències com les pròpies.

  26/05/2019
 • Verónica

  Divertida, desenfadada, emotiva. Una historia muy personal que no deja de hacer eco en el espectador en algún momento. Un repertorio ecléctico al servicio del relato. Esta niña si que sabe lo que quiere!

  25/05/2019
 • Montse Pañella

  Un espectacle vital on la Marta Fiol es despulla i al temps que et fa esclafar en rialles, t’encomana tota mena de sentiments. La Marta desplega el seu talent amb un text i una interpretació que et sacsegen i et fan sortir del teatre reconciliat/da amb les teves inseguretats i amb la vida en general.

  25/05/2019