Tot el que necessites per anar al teatre

La Gorgona Teatre: El llibre de la selva

La Gorgona Teatre: El llibre de la selva

La companyia La Gorgona Teatre presenta El llibre de la selva, una adaptació lliure de la popular història del petit nen salvatge Mowgli.

Sinopsi

Les nenes del High School Theater E.L. estan a punt de fer la seva representació del llibre de la Selva. Necessiten l’ajuda del consell per saber què fer amb en Mowgli representat per la Berta que, en ser la més petitona del grup, s’ha ofert a fer el paper.

I dins la Selva…
La Kaa, vident de la jungla, fa temps que prediu l’aparició d’un cadell del poblat humà que els protegirà. I un dia qualsevol, la Bagheera, la felina més temuda de l’indret allibera un nadó de les urpes de Shere Khan. La mare Lloba adopta el cadell humà i el porta davant el consell perquè decideixin si es pot quedar a viure amb la llopada fins que sigui gran. Mowgli haurà d’aprendre les normes de la selva, amb el mestre Baloo, que li ensenyarà les regles que regeixen el poble lliure: sobreviure i conèixer els perills, caçar només per menjar i respectar les lleis.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració