Tot el que necessites per anar al teatre

La flauta màgica

La flauta màgica

Gaudiu del meravellós conte de Mozart La Flauta Màgica interpretat per titelles que canten i actuen en directe acompanyats d’un pianista.

Descobriu la història d’un príncep i com aconsegueix l’amor de la seva estimada  amb l’ajut d’en Papageno, l’ocellaire. Flauta sona,sona, sona… i que ens ajudin els animals!

Combinant la dolçor d’un conte amb la música de Mozart amb elements pedagògics com les formes, els colors, les grandàries, el respecte per l’entorn… Tot un plaer per als sentits dels infants!

Un espectacle de titelles per a nens i nenes de 0 a 6 anys.

Sinopsi

Tal i com passa en l’obra original, la història es situa en un bosc imaginari on el Príncep Tamino hi arriba després de lluitar contra una serp gegant. Allí hi coneixerà en Papageno, ocellaire reial. Junts passaran un munt d’aventures intentant rescatar a la Princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit, de les mans del bruixot Sarastro. Però no estan sols. Per poder-ho aconseguir, compten amb l’ajut especial de la Flauta Màgica. Podran vèncer al bruixot Sarastro i alliberar al bosc dels seus maleficis? Aconseguiran alliberar a la Princesa Pamina?

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració