Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 12,00€

Comprar Entrades

La casa de Bernarda Alba

La casa de Bernarda Alba
Últimes funcions

El clàssic de Lorca, La casa de Bernarda Alba, arriba a la Sala Ars Teatre en una adaptació lliure de la companyia. Repressió, enveja, gelosia, luxúria, cobdícia … es troben a la casa de Bernarda Alba i l’ànsia de llibertat envaeix als seus habitants. L’última obra de Federico García Lorca, el van matar poc després d’acabar-la, mai va poder veure representada.

Sinopsi

A la mort del seu marit, la Bernarda imposa a les seves filles un dol rigorós de 8 anys. Tan rigorós que ni tan sols podran sortir de casa, frustrant així les necessitats de les seves tres filles, ‘en edad de merecer’. Després d’haver negat a la Martirio com promesa a un Humanes ‘por ser gañán’, compromet a l’Angustias amb Pepe el Romano. L’aparició d’aquest personatge desencadena una sèrie d’esdeveniments que degenera en una confrontació entre mare i filla. La Poncia, una de les criades de confiança de la casa, intenta advertir a la senyora sobre les conseqüències d’una disciplina tan rígida. Però la Bernarda, rebutja totes les critiques; primer per no perdre la seva aparença de seguretat i, segon, perquè no pot acceptar consells d’una persona que està al seu servei.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

La casa de Bernarda AlbaLa casa de Bernarda AlbaLa casa de Bernarda Alba

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Maite

  Me encantó…fué un in crescendo que nos hizo prestar atención hasta el final. Buenas actrices y un gran trabajo…k gustito ir al teatro y salir contento!!!..molt be!!❤

  02/01/2019
 • xavi
  12345

  Gran sorpresa de obra. Se nos hizo cortisima. Las actrices un 10… una maravilla. Gracias

  27/11/2018