La casa de Bernarda Alba

A partir de 16,50€
Comprar Entrades
La casa de Bernarda Alba

El clàssic de Lorca, La casa de Bernarda Alba, arriba a la Sala Ars Teatre en una adaptació lliure de la companyia. Repressió, enveja, gelosia, luxúria, cobdícia … es troben a la casa de Bernarda Alba i l’ànsia de llibertat envaeix als seus habitants. L’última obra de Federico García Lorca, el van matar poc després d’acabar-la, mai va poder veure representada.

Sinopsi

A la mort del seu marit, la Bernarda imposa a les seves filles un dol rigorós de 8 anys. Tan rigorós que ni tan sols podran sortir de casa, frustrant així les necessitats de les seves tres filles, ‘en edad de merecer’. Després d’haver negat a la Martirio com promesa a un Humanes ‘por ser gañán’, compromet a l’Angustias amb Pepe el Romano. L’aparició d’aquest personatge desencadena una sèrie d’esdeveniments que degenera en una confrontació entre mare i filla. La Poncia, una de les criades de confiança de la casa, intenta advertir a la senyora sobre les conseqüències d’una disciplina tan rígida. Però la Bernarda, rebutja totes les critiques; primer per no perdre la seva aparença de seguretat i, segon, perquè no pot acceptar consells d’una persona que està al seu servei.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Sebastian Trelles

  Una versión interesante. La adaptación simplifica la estructura familiar pero da similar importancia a todas las hermanas de esta versión. Se ve un lado más humano de Bernarda con respecto a otras versiones, que en algunos momentos funciona muy bien, y en otros, provocó momentos graciosos inesperados (y algo confusos). Tanto los diálogos entre Poncia y Bernarda, como los de Adela con Martirio son naturales y fantásticos. Lo único que me dejó triste fue no oír Abrid Puertas y Ventanas, que es usualmente un momento cálido entre las tristezas de la obra. Buena puesta.

  16/02/2020
 • Rosario María Llamas Caballero

  Muy recomendable. Muy buena interpretación de las actrices

  27/01/2020
 • Ana Villalón Serrano
  Ana Villalón Serrano

  Obra muy recomendable.
  Muy buena interpretación, se pasó la hora súper rápido.

  20/11/2019
 • Sílvia

  És un clàssic i s’havia de veure, i val a dir que les actuacions són fantàstiques (quines veus i quina potència!). Això no obstant, si hagués durat més d’una hora sé que més d’un cop hauria mirat el rellotge, potser perquè hi ha massa anys i diferències entre la història i la realitat que visc jo o perquè tanta intensitat fa que hagis de desconnectar de tant en tant.

  27/09/2019
 • Maite

  Me encantó…fué un in crescendo que nos hizo prestar atención hasta el final. Buenas actrices y un gran trabajo…k gustito ir al teatro y salir contento!!!..molt be!!❤

  02/01/2019
 • xavi

  Gran sorpresa de obra. Se nos hizo cortisima. Las actrices un 10… una maravilla. Gracias

  27/11/2018