Tot el que necessites per anar al teatre

La caixa del Lliure: Impossible?

A partir de 9,00€
Comprar Entrades

La caixa del Lliure és una maquinària preteatral per tal que els nens i nenes puguin entrar en el joc escènic ja des de l’escola i de manera senzilla. La caixa del Lliure és una reproducció en petit de la caixa escènica d’un teatre. Seguint la filosofia dels antics teatrins, tant els infants com els artistes convidats poden expressar-se segons el teatre d’ombres, el de titelles i la performance. Inclou un taller addicional de 30 minuts.

Sinopsi

Impossible? és un espectacle d’objectes i paisatges, creat per Joan i Marina Baixas, que ens mostra com fer possible l’impossible, la importància de tenir cura de la Terra i d’allà on vivim, i com és possible fer un canvi des d’un mateix. Hi arribem a través de la història d’Afroz Shah, un home de Bombai que recull deixalles a la platja, i de Julia Butterfly, una noia que s’instal·la dalt d’un arbre durant dos anys per evitar que el tallin. Tots dos representen el mar i la terra: la vida del planeta.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració