Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 9,00€
Comprar Entrades
Klimt: l'experiència Immersiva

El Centre d’Arts Digitals IDEAL, al Poblenou, estrena la seva tercera producció immersiva de gran format: Klimt: l’experiència immersiva centrada en l’obra de Klimt. Una estrena absolut que girarà al voltant de el món i que et convida a submergir-te en la vibrant Viena de el canvi de segle per viure en primera persona l’evolució de l’obra de Klimt i del seu univers personal i pictòric.

Sinopsi

Klimt: l’experiència Immersiva et permet aprofundir d’una manera sensorial en la vida i obra de Gustav Klimt: un dels artistes més reconeguts de tots els temps. Un pintor excepcional que va crear algunes de les obres més reconegudes i valorades de la història de l’art. La seva estètica inconfusible és fonamental per entendre el pas de la pintura cap a la modernitat i l’ha convertit en un referent en la moda i l’estètica fins als nostres dies.

Projeccions immersives de gran format amb més de 1000 metres quadrats de pantalla, experiència amb ulleres de realitat virtual, espais expositius i eines interactives conformen una proposta cultural ambiciosa i espectacular per a tots els públics que permet als l’espectador sentir-se dins de les pintures i dels edificis que Klimt va decorar.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració