Tot el que necessites per anar al teatre

Juramento (Fort minable)

Juramento (Fort minable)

La Badabadoc després de 6 anys coproduint i programant obres es llança de ple amb la seva primera producció pròpia. Àngel Grisalvo cofundador de la sala escriu i dirigeix ​​Juramento (Fort minable).

Un monòleg, explicat en clau de comèdia negra. Una barreja d’estils, un tour de force interpretatiu on es barreja el teatre, la dansa, els audiovisuals, el cabaret i les noves tecnologies com el streaming i el mapping.

Juramento, nom que comparteixen l’obra i el personatge principal, part d’una dona trans que ha hagut de conformar-se a ser transvestit. Un cant a l’esperança i la desesperança i un cant a l’amor. Jurament, la protagonista, farta de les adversitats i de lluitar contra una societat heteropatriarcal, decideix segrestar un teatre.

L’espectador és partícip des del minut 1, una interacció que ràpidament provocarà l’empatia cap a la nostra protagonista. Un espectacle que busca sorprendre i a el temps remoure consciències i fer visible un col·lectiu tan oblidat i menyspreat com és el col·lectiu Trans.

El teatre de moment, amb l’obra de el moment i amb l’actriu de moment. Conscient de la repercussió que tindrà el seu acte, Jurament ha preparat un espectacle final i de comiat. De comiat de la seva carrera com a vedette. De comiat de tots aquells que de mala manera van passar per la seva vida. De comiat de el públic que sempre havia somiat tenir.

La dramatúrgia està elaborada en capítols, cadascun correspon a un personatge que ha marcat la vida de Jurament. La música, nexe de l’obra, juga un paper molt important. La protagonista imitava grans personatges musicals en els pitjors bars de Barcelona i amb les actuacions del seu últim espectacle, anirem unint cada un dels capítols.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració