Tot el que necessites per anar al teatre

Jorge Blass: Palabra de Mago

Jorge Blass: Palabra de Mago

L’última producció teatral de Jorge Blass és Palabra de mago, una reflexió sobre l’apassionant món dels mags. Som persones honestes… o uns tramposos?

SINOPSI

A l’edat mitjana ens cremaven a la foguera i al segle XXI el públic compra entrades per veure’ns als teatres, encara que alguns mags haurien d’haver estat cremats fa temps…

Som autèntics manipuladors de la percepció, la nostra feina aconsegueix fer-te veure i creure el que mai has vist, oblidar allò que tens davant el nas. En realitat juguem amb les vostres ments, som gent de fiar, sempre avisem que t’enganyarem, i ho fem amb delicadesa.

Durant una hora i mitja cada nit que presento el meu espectacle il·lusionaré a centenars, potser milers de persones que tant de bo vinguin a gaudir del millor engany que poden experimentar, la màgia.

No et perdis totes les noves il·lusions que he preparat, et sorprendran… Paraula de mag.

Video

Fotos

Jorge Blass: Palabra de MagoJorge Blass: Palabra de MagoJorge Blass: Palabra de Mago

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Aida

  ¡Gran espectáculo! Mágico, sorpredente, elegante y te ríes un montón. Combina trucos clásicos con una estética moderna muy bella, otros totalmente novedosos con toque tecnológico, y todo con Jorge Blass como protagonista. Sabe llevar muy bien el show. Muy recomendable.

  08/09/2017

 • 12345

  cesar s

  Genial¡¡¡¡No hay que perderselo¡¡¡

  15/09/2016

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Ahir vaig assistir al Poliorama a l’estrena d’aquest espectacle de màgia que ens porta Jorge Blass. Em limitaré a fer un comentari general sense entrar en detall ja que considero que la sorpresa juga el paper més important. Blass al que no havia tingut oprtunidad de veure mai en directe, aconsegueix que tot el que passa a l’escenari per molt fantàstic que sigui et sembla real. Aquí no hi ha coloms ni conills ni mocadors ni barrets de copa, és tot màgia d’escena en tots els vessants, escapisme, manipulacón d’escenari, mentalisme i utilització de noves tecnologies. Espectacle molt participatiu amb el públic, que no cau en cap moment en la gràcia fàcil ni la grolleria i que manté una dinàmica espectacular. Molt bé així mateix el suport audiovisual i l’equip humà que porta per desenvolupar els numeros. Imprescindible si us agrada la màgia i us asseguro que si Houdini aixequés cap, alucinaría. Llàstima que els noranta minuts es fan molt curts.

  15/09/2016