Jesús Rubio Gamo: El hermoso misterio que nos une
A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Des de: 30 de setembre de 2022
Fins: 2 d'octubre de 2022

Jesús Rubio Gamo: El hermoso misterio que nos une

El hermoso misterio que nos une sorgeix després d’un procés de reflexió del ballarí i coreògraf Jesús Rubio com a conseqüència de la pandèmia.

Sinopsi

En aquest solo, el ballarí i coreògraf desplega sobre l’escenari, amb música de Bach, una oda a la mobilitat del cos i del pensament, al flux d’idees i de preguntes, a les petites revelacions i a la capacitat que tenim de recordar i de projectar-nos. Una alabança a aquest món que sempre compareix, per molt sols o aïllats que estiguem.

Jesús Rubio Gamo és un ballarí i coreògraf independent que produeix les seves creacions des de 2008. Ha estudiat ballet clàssic, dansa contemporània, teatre i literatura i un Màster en Coreografia a la London Contemporary Dance School (The Place) que va acabar amb el grau de distinció, entre d’altres estudis. Les seves peces s’han vist a festivals com ara Chantiers d’Europe, al Théâtre de la Ville de París, Festival Brandhaarden, International Theatre Amsterdamm, Red Nacional de Dansa de Suècia o Festival de Artes Escénicas de Lima, entre molts d’altres.

Durada:
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Mercat de les Flors, Barcelona
Carrer Lleida, 59, 8004, Sants-Montjuïc, Barcelona

Sales:
Sala Maria Aurelia Capmany: 436 persones
Sala Ovidi Montllor: 320 persones
Sala Pina Bausch: 100 persones
Sala Sebastià Gasch: 80 persones
El Graner
Altres espais

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit