Tot el que necessites per anar al teatre

Jazz Bodas de Fígaro

Jazz Bodas de Fígaro

Jazz Bodas de Figaro és –el títol no enganya– una versió jazzística de l’obra de Mozart en la qual els cantants interpreten les seves àries a la manera tradicional però l’acompanyament és a càrrec d’un trio de jazz que, conservant els tempos originals, reinventa la partitura amb uns arranjaments tan insòlits com a enlluernadors.

Dramatúrgicament, es converteix en un assaig de la mateixa funció en la qual un director condueix l’acció entre els personatges. Les explicacions del director redueixen els recitatius a les frases més significatives i reforcen la trama còmica de l’obra. Visualment veurem com l’escenari es transforma des de la nuesa del primer assaig a la vistositat de la nit de l’estrena. I musicalment sentirem la música de sempre, cantada a un altíssim nivell, però amb uns acompanyaments que ens oferiran una nova perspectiva d’alguna cosa molt coneguda.

Una combinació de jazz i òpera espectacular!

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Impresionante versión del clásico, pero con una banda de Jazz y unos cantantes maravillosos con los que reirás sin parar!!! Enhorabuena

    08/02/2019