Tot el que necessites per anar al teatre

Javier Guerrero: Stupid dreamers + AM27

Javier Guerrero: Stupid dreamers + AM27

Amb un programa doble Javier Guerrero obre el cicle de dansa de la Fundació en el què és el seu retorn a La Pedrera al cap de tres anys d’haver-hi presentat “Wimbledon o la gran desilusión” en l’apartat dedicat a les creacions destacades d’estudiants de l’Institut del Teatre de Barcelona

Programa

AM27

Durada 32 minuts. site específic

Una utopia encarnada és un lloc que, encara que només hauria d’existir en la imaginació, existeix. Existeix amb totes les seves aberracions, desplaçaments i incongruències. AM27 és una exploració dels grans projectes utòpics del segle XX que s’ambienta en un espai indeterminat, edificat sobre les ruïnes d’un procés extingit i desaparegut. Pensem que la natura ens pertany, sense adonar-nos més aviat que som nosaltres els que pertanyem a ella.

A través d’una narració fragmentària en forma de collage travessem aquests llocs utòpics amb la intenció efímera del que creiem desapareixerà en qualsevol instant.

Peça Guanyadora Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, 2018.Coproducció Festival Grec i Institut del Teatre. Amb la complicitat de Graner, centre de creació.
Direcció: Javier Guerrero. Interpretació: Julia SanzPaula TatoJoel MesaCarlos Roncero. Dramatúrgia: Marc Villanueva. Edició musical: Yves Del Río. Vestuari: Malahierba.

 

Stupid dreamers (treball en procés).

Duración 17 minutos.

Stupid dreamers és aquest lloc dels que un dia van marxar ara fa ja molt de temps. És el dipòsit d’una “promesa de felicitat” sempre desatesa. És el lloc al qual tornen, sabent-nos diferents. Però ara ja no són d’aquí, ni tampoc d’allà. Només els queda refugiar-se, rebre la calor. La seva idea de lloc s’ha transformat. El que un dia van avorrir ja no hi és. I ara pensen, potser mai hauríem d’haver-nos anat? O potser no hauríem de tornar?.

Ajuda a la producció: Fundació Catalunya La Pedrera.

Direcció: Javier Guerrero. Interpretació: Candela Capital. Edició musical: Diversos autors. Vestuari: Malahierba.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració