Israel Galván: El Amor Brujo. Gitanería en un acto y dos cuadros
A partir de 25,00€
Comprar Entrades
Des de: 13 d'octubre de 2022
Fins: 14 d'octubre de 2022

Israel Galván: El Amor Brujo. Gitanería en un acto y dos cuadros

Israel Galván reinterpreta l’emblemàtica partitura de Manuel de Falla i balla l’El Amor Brujo des de la seva personalíssima mirada.

Sinopsi

Galván es submergeix sense ornaments ni floritures en el més profund d’aquesta música, des de la cruesa emocional i la nuesa escenogràfica, amb l’únic acompanyament d’un piano i d’una cantaora. Un nou repte del bailaor més revolucionari i innovador del flamenc contemporani, que es proposar transformar-se per tal que la música de Falla li desperti nous moviments desconeguts.

Premio Nacional de Danza atorgat pel Ministeri el 2005, Israel Galván és reconegut per la innovació de les seves coreografies i la depuració de la seva tècnica. La seva vocació pel ball s’inicia l’any 1990 i destaca en l’avantguarda del flamenc contemporani amb obres com La metamorfosis, Galvánicas, Arena, La edad de oro, Tábula rasa, SoloEl final de este estado de cosas – Redux, Israel vs los 3000, La curvaLo Real o Fla.Co.Men, entre d’altres. Ha col·laborat amb altres artistes, com ara Sol Picó, Enrique Morente, Akram Khan, Pat Metheny, Vicente Amigo o Miguel Poveda, entre molts d’altres. Actualment és artista associat del Théâtre de la Ville de París.

Durada:
Fotos i vídeos
Informació pràctica
Mercat de les Flors, Barcelona
Carrer Lleida, 59, 8004, Sants-Montjuïc, Barcelona

Sales:
Sala Maria Aurelia Capmany: 436 persones
Sala Ovidi Montllor: 320 persones
Sala Pina Bausch: 100 persones
Sala Sebastià Gasch: 80 persones
El Graner
Altres espais

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit