Tot el que necessites per anar al teatre

IQ 100

Un mes abans de fer els 32 anys, un noi retardat,  l’única obsessió del qual és arribar a ser llest, escriure i llegir, és escollit, després de passar uns tests, per fer de “conillet d’Índies” d’un experiment que li permetrà esdevenir un geni. Al seu voltant hi ha els companys de feina del forn on treballa i el seu únic recolzament, la seva tutora. A partir d’aquest moment però també hi haurà els metges que l’estudiaran i el que serà el seu nou i autèntic amic: un ratolí que ha passat la mateixa operació i que el seguirà pel seu pelegrinatge cap a l’ascens intel·lectual i vital. El que cap dels personatges havia tingut en compte és que el despertar intel·lectual del noi provoca en ell una ampliació de la seva visió del món que s’anirà convertint cada vegada més real i menys innocent, fins que arribarà al màxim inimaginable… on la soledat regnarà i la certitud del seu terrible futur…

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Vaig tenir l’oportunitat d’anar a veure-la i no sabia ben bé que em trobaria, doncs em vam tocar les entrades. Vaig sortir meravellada. Molt interessant, en Litus un personatge molt ben interpretat. Impossible perdre detall en tota l’estona. Molt bona i molt recomanable. “Encara que ens ho prenguin tot hi ha una cosa amb que mai podran, l’amor”. Posada en escena boníssima. Gràcies per aquesta oportunitat!!!

  22/02/2014
  • Teatre Barcelona

   Que bé que t’agradés aquest “Refugi a les rocoses” i el descobrissis gràcies al concurs de TB! :) T’animem a seguir sorprenen-te amb nous espectacles i ho comentis amb nosaltres! Una abraçada!

   03/03/2014